Fiat Punto facelift a fost surprins fără camuflaj înainte de lansarea oficială

Versiunea restilizată a modelului Fiat Punto, ce va debuta în viitorul apropiat, a fost surprinsă fără niciun camuflaj. Astfel, subcompacta italiană primește cel de-al doilea facelift intensiv, menit să aducă un suflu nou într-un segment în care principalii competitori au primit versiuni actualizate în ultimii doi ani.

Cea mai recentă restilizare a lui Fiat Punto aduce un nou design al părții frontale, care a primit alte blocuri optice, o un calandru cu ramă cromată și o bară parașoc complet redesenată. Noi sunt și ornamentele cromate din jurul proiectoarelor, în timp ce în spate a fost aplicat același tratament pentru lămpile de ceață. Blocurile optice posterioare au un dispersor reorganizat, iar oglinzile retrovizoare laterale au primit alte carcase.

În schimb, modificările de la interior nu sunt la fel de dramatice, Fiat Punto păstrând în mare aceleași linii.

10850579701237080806

Gama de motorizări rămâne neschimbată

Fiat Punto facelift nu va aduce și noutăți de ordin tehnic, gama de motorizări fiind cea disponibilă în prezent. În consecință, clienții vor putea alege între un diesel 1.3 Multijet care dezvoltă 85 CP și 200 Nm și un motor pe benzină 0.9 TwinAir, capabil de 85 CP și 145 Nm.

Acesta va fi ultima actualizare a lui Punto, Fiat anunțând în luna mai a acestui an că predecesorul acestuia va ajunge pe piață în 2016. Denumit 500 Plus, noul model de clasă mică a italienilor va fi oferit exclusiv într-o versiune cu cinci portiere, fiind mai lung și mai lat decât un Fiat 500 standard.

Adaugă un comentariu