Avanpremiera familia Discovery la New York

Land Rover a prezentat la new York un concept numit Discovery Vision Concept SUV  care prefigureaza linia de design a viitoarei familii Discovery.

Primul model din noua familie Discovery va debuta in 2015 si va promova o linie de design dinamica.

Conceptul a fost prezentat cu o zi inainte de deschiderea Salonului de la New York in cadrul unui eveniment exclusiv alaturi de o macheta a navetei spatiale Virgin Galactic la USS Intrepid – un centru spatial din Manhattan.

Land Rover precizeaza ca acest concept prefigureaza trecerea de la un singur model la o intreaga familie de modele. Interiorul conceptului este spatios si versatil si dispune in premiera de posibilitatea de configurare multipla.

Astfel, prin meniul centralei cu touchscreen se poate configura interiorul in mai multe feluri. Configuratia cu sapte locuri se poate transforma intr-una cu sase, cinci sau patru locuri. De asemenea, hayonul este acum dintr-o singura bucata. Tapiteria de piele Foglizzo poate fi curatata in cateva secunde fiind rezistenta la apa si ulei.

Sistemul multimedia beneficiaza de noua generatie Human Machine Interface (HMI) care include apeluri video, sistem multimedia pentru locurile din spate operat prin gesturi. Sistemul Remote Control Drive permite operarea masinii la viteze mici fara a fi la volan. Camere video amplasate sub grila radiatorului conectate la head-up display “vad” terenul din fata iar laserele emise de proiectoarele de ceata creeaza o harta a terenului ce urmeaza a fi traversat. In combinatie cu noul sistem All-Terrain Coach, se  comunica soferului un traseu optim de urmat. De asemenea, laserele sunt utilizate si pentru noua generatie a sistemului de masurare a vadului de apa.  In teren foarte accidentat, sistemul All-Terrain Progress Control va permite chiar si un pilotaj semi-autonom.

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Articole similare