BMW Seria 2 Active Tourer va sosi in Romania in luna septembrie

BMW Seria 2 Active Tourer, primul model al bavarezilor cu tractiune fata, se pregateste sa debuteze in Romania in luna septembrie.

Noul model reprezintă o abordare absolut noua pentru marca si are potenţialul unic de a deschide BMW catre noi categorii de clienti. BMW Seria 2 Active Tourer combina dimensiunile compacte cu versatilitatea, spiritul practic si designul foarte dinamic.

Viitorul BMW Seria 2 Active Tourer masoara 4.342 milimetri in lungime si are o latime de 1.800 milimetri si o inaltime de 1.555 milimetri. Astfel, monovolumul german promite un interior spatios, dar si elegant. Acesta ofera confort sporit pentru cei cinci pasageri, iar geamurile de dimensiuni mari ofera senzatia de si mai mult spatiu.

BMW Seria 2 Active Tourer

Ambianta premium a noului BMW Seria 2 Active Tourer este subliniata de calitatea inalta a manoperei si de materialele de calitate. Cu o mare varietate de optiuni privind tapiteria, liniile de design si culori exterioare, clientii au posibilitati vaste de configurare a designului interior in functie de propriile gusturi.

Pe langa configuratia standard, BMW Seria 2 Active Tourer poate fi comandat inca de la lansare intr-una dintre variantele distincte de echipare: Sport Line si Luxury Line. Din luna noiembrie, monovolumul german va fi disponibil si in compania pachetul M Sport.

Cu mai multe detalii cu privire la noul BMW Seria 2 Active Tourer vom reveni in cel mai scurt timp.

Adaugă un comentariu