Clientii de Chevrolet Volt / Opel Ampera doresc o autonomie mai mare de la viitorul model

Potrivit unui studiu realizat de GM, posesorii de automobile Chevrolet Volt / Opel Ampera isi doresc ca viitorul model sa ofere cinci locuri mai spatioase, o autonomie mai mare si un pret mai accesibil.

 

Viitoarea generatie a lui Chevrolet Volt si Opel Ampera este deja in stadiul de proiectare si dezvoltare si este asteptata pe piata in anul 2016. Larry Nitz, director executiv GM pentru propulsiile electrice si hibride, a declarat ca pentru viitorul Volt, GM va incerca sa tina cont de toate cerintele clientilor actuali.  Printr-un proiect care a inceput in anul 2010, GM intreaba regulat posesorii de Volt despre parerea lor si despre ceea ce ar trebui imbunatatit.

Un astfel de studiu realizat pe 300 de proprietari de Chevrolet Volt din California arata ca 63% din deplasare este efectuata in modul electric, 15% din posesori obtin o autonomi electrica mai buna fata de cei de 60 km promisi de fisa tehnica, iar numarul de kilometri efectuat intre doua plinuri este de circa 1.550 de km.

GM deja a introdus un nou motor turbo de 1 litru si trei cilindri pentru o serie larga de modele, dar pentru Chevrolet Volt si Opel Ampera nu exista nicio informatie cum ca aceasta noua unitate va inlocui actualul motor de 1,4 litri. De asemenea, unul din cele mai importante puncte de lucru pe agenda lui Volt este imbunatatirea capacitatii bateriilor.

 

 

 

Adaugă un comentariu