Doua noi versiuni Mercedes Clasa S Coupe

Doua versiuni cu tractiune integrala completeaza gama Mercedes Clasa S Coupe.

Dupa prezentarea noului Clasa S Coupe in versiunea S 500 Coupe cu motor V8 biturbo de 4,7 litri si 455 CP, Mercedes anunta doua noi versiuni ambele cu tractiune integrala: S 500 Coupe 4Matic incepand de la 130.281 euro cu TVA si S 63 AMG 4Matic de la 177.289 euro cu TVA.

Noul Mercedes-Benz Coupé este echipat cu tractiune integrala si suspensie pneumatica AIRMATIC cu sistem de amortizare adaptiva controlată electronic ADS PLUS. Suspensia MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de inclinare a caroseriei in viraje va fi disponibila, in premiera mondiala, pentru modelele cu tractiune spate ce se vor putea comanda incepand cu luna iulie. De la momentul startului comercializarii este disponibila si o versiune Edition 1, ce va putea fi comandata doar pentru o perioada limitata de timp. Printre dotarile standard speciale ale acestei versiuni sunt oferite farurile full-LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, precum si pachetul Exclusive pentru interior cu scaune cu aspect designo, imbracate in piele Nappa Exclusive.

Cu o putere maxima de 585 CP  si un cuplu motor de 900 Nm, modelul S 63 AMG 4MATIC Coupé accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 3,9 secunde. Consumul anuntat de 10,3 l/100 km este redus pentru aceasta clasa de putere.

Adaugă un comentariu