Noul model cu facelift, expus la Salonul Auto Moto Bucuresti

La doi ani dupa lansarea sa pe piata europeana, modelul Mitsubishi Outlander a beneficiat de un facelift discret. Noul model este expus in premiera in Romania la Salonul Auto Moto din Bucuresti, in perioada 2 – 6 aprilie, la standul Tiriac Auto si poate fi comandat deja din reteaua de distribuitori Mitsubishi.

Subliniind intentia designerilor japonezi de a scoate in evidenta modelul, print-un look mai impunator, noua culoare rosu metalizat (Orient red), aleasa ca fiind culoarea de prezentare a Outlander-ului facelift in 2014, accentueaza noile trasaturi ale modelului.

Imbunatatirile sunt prezente in special in partea frontala a masinii, cu grila superioara noua cu aspect inedit, formata din doua bare stilate cu aspect tridimensional, conferindu-i modelului un plus de atractivitate. Acelasi lucru este valabil si pentru ornamentul de sub despartitorul negru satinat, dintre cele doua grile inferioare frontale, ce ofera o zona mult mai mare pentru patrunderea aerului, acesta distingandu-se datorita nuantei de argintiu satinat.

Pe ambele parti, proiectoarele de ceata, sunt incadrate acum intr-o carcasa sofisticata, negru satinat, ce se incheie cu un inel cromat. Aceeasi imbunatatire vizuala are loc si la nivelul partii din spate a modelului, datorita noului scut argintiu satinat tipic unui SUV, precum si datorita combinatiei lampilor cu LED. In partea centrala, barele longitudinale de culoare argintiu satinat, confera un efect vizual de alungire a masinii, in timp ce profilele arcuite negre din jurul rotilor precum si noile jante de aliaj de 18′, in doua culori, scot mai mult in evidenta flancurile laterale.

Adaugă un comentariu