Opel vrea o gama de modele care sa concureze cu Dacia

Dupa decizia General Motors de a retrage din Europa brand-ul Chevrolet, americanii se reorganizeaza si vorbesc despre un viitor model plasat in segmentul de low-cost.

Conform oficialilor GM, viitoarele modele vor fi produse sub sigla Opel si vor concura cu produsele Dacia. Astfel, americanii incearca sa recupereze din terenul pierdut dupa decizia luata la finele anului trecut.

“Dacia este o mare realizare. GM nu este nicidecum Dacia, dar acest intreg segment low-cost si entry-level este foarte interesant. Ei trebuie admirati. Este cert ca ne uitam la acest segment”, a declarat Karl-Thomas Neumann, director executiv Opel, divizia europeana a GM.

General Motors se gandeste sa lanseze un SUV de dimensiuni mici si un model mai mic decat Opel Astra, pe care le va plasa intr-o plaja de pret similara cu cea practicata de Dacia.

“Am avut Chevrolet, care arata ca o masina ieftina, dar nu a fost. Credem ca este fezabil pentru Opel sa vina cu un produs entry-level, mai ales acum, cand Chevrolet a fost retras de pe această piata”, a continuat Neumann.

Via | ZF

Adaugă un comentariu