Renault Captur vine în haine noi la Geneva

Renault Captur a primit o imagine proaspătă, noul model urmând să fie dezvăluit în premieră la Salonul auto de la Geneva. Noi avem astăzi primele imagini oficiale.

Captur a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată care se regăsește și pe alte modele crossover Renault. Bara de protecție include noi elemente de design care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur.

Noul Captur este echipat, în funcție de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Luminile de zi cu LED, în forma literei C, sunt integrate în bara de protecție inferioară.  Luminile din spate sunt dotate cu aceeași semnătură, vizibilă atât noaptea cât și ziua.

Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: două de 16′, Extreme & Adventure, și două de 17′, Emotion & Explore. De la al treilea nivel de echipare, Captur poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix. Disponibil numai în configurație în două nuanțe, această nouă caracteristică îmbunătățește lumina ambientală în cabină.

 

Adaugă un comentariu