The Strongest Man in the City – Editia a II-a

Competiția The Strongest Man in the City II’ revine în forța vara aceasta!

Datorită succesului ediției anterioare, Iulian Dinu (www.iuliandinu.ro), organizator al evenimentului, își propune să facă totul la o scară mai mare. Astfel, pe 6 Iulie, toți amatorii de sport sunt așteptați la Decathlon Militari, pentru a urmări sau participa la competiție.

Structura probelor de anul trecut va fi menținută, astfel vor fi:

1 ) împins culcat cu greutatea propriului corp

2) tracțiuni cu contragreutate

3) genuflexiuni cu împins kettelbell-ul deasupra capului

 

Fiecare probă va avea 3 premianți pentru fiecare dintre cele 4 categorii de greutate -70kg, -80kg, -90kg si +90 kg. Pentru a stabili cine este cu adevărat cel mai puternic bărbat din oraș, va exista o probă specială la care vor participa toți câștigătorii locului I de la toate probele. Proba specială a competiției va consta în efectuarea exercițiului Man Maker’ timp de 2 minute. Câștigătorul va fi cel care va face cât mai multe repetiții corecte și va fi încoronat cu titlu de The Strongest Man in the City’.

Toți doritorii sunt invitați să se înscrie OBLIGATORIU pe site-ul evenimentului www.fitness-events.ro până pe data de 1 iulie. Taxa de participare este de 30 ron, iar posesorii cardului de fidelitate Decathlon vor avea intrarea gratuită.

Pe lângă motivația pe care o oferă titlul de The Strongest Man in the City’ există și premii oferite participanților, acestea costând în: aparate de fitness, accesorii, curs de calificare instructor fitness-aerobic recunoscut international, aparatură functional training, tricouri, suplimente nutritive,abonamente la sala, cupe și medalii toate acestea în valoare de peste 5000 euro.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și despre ediția anterioară accesați site-ul competiției www.fitness-events.ro.


Adaugă un comentariu