Urmarire demna de filmele hollywoodiene cu un Tesla Model S prin Los Angeles

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat a fost unul foarte agitat pentru locuitorii orasului Los Angeles.

Un exemplar Tesla Model S a fost furat de la un dealer local, iar delincventul a gonit pe strazile orasului american in incercarea de a scapa basma curata. Asa cum era de asteptat, lucrurile nu au mers dupa asteptarile hotului.

Politia locala a fost alertata la scurt timp dupa incident de angajatii showroom-ului Tesla Motors, iar oamenii legii au si demarat o urmarire demna de filmele cu Bruce Willis. Conform presei locale de specialitate, politia din Los Angeles l-au fortat pe infractor sa loveasca doua masini. In urma incidentului, masina a fost proiectat intr-un stalp de iluminat.

Dar lucrurile nu s-au incheiat aici. Modelul electric american s-a rupt in doua, iar mai apoi, partea frontala a fost cuprinsa de flacari.

“Toata lumea din jurul meu tipa. Fiecare incerca sa ajute cum poate, insa era extrem de mult fum”, a declarat un martor.

Conform presei locale, infractorul a decedat, iar ocupantii celor doua masini avariate au fost transportati la spital pentru a li se acorda primul ajutor.

Adaugă un comentariu