(P) Economisește timp și bani cumpărând rovinieta online pe e-rovinieta.ro

E-Rovinieta.ro este cea mai mare și sigură platformă de unde, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, pot plăti tariful de utilizare a rețelei de drumuri naționale, mai exact rovinieta.

Platforma a fost dezvoltată de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 14.000 membri – operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane. UNTRR este distribuitor autorizat CNADNR.

Platforma www.e-rovinieta.ro este disponibilă în 8 limbi străine – engleză, germană, maghiară, sârbă, rusă, turcă, bulgară și poloneză, iar varianta 2.0 a acesteia poate fi descărcată gratis pe toate telefoanele mobile care folosesc sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone. Indiferent de modalitatea aleasă, pe site sau prin aplicația mobilă, utilizatorul poate plăti rovinieta și pleca la drum în doar 3 minute.

Pentru a avea acces pe platforma www.e-rovinieta.ro, utilizatorul trebuie să-și facă mai întâi un cont, tocmai pentru a avea datele cerute legal introduse în sistem. În timpul procesului de cumpărare, platforma verifică automat, în timp real, categoria vehicului pentru numărul de înmatriculare introdus, în special pentru rovinietele de 90 zile și de 12 luni. Astfel, dacă clientul conduce un camion, dar l-a introdus greșit în categoria turismelor, este avertizat că a selectat o categorie greșită. Clienții sunt avertizați și atunci când vor să cumpere o rovinietă, însă mai au una valabilă. De asemenea, dacă utilizatorul a plătit rovinieta și a observat că a introdus greșit numărul de înmatriculare, îl poate modifica în decursul a 60 de minute, potrivit cerințelor legale.

Odată ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc confirmare de livrare prin SMS și email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumpărătorii sunt avertizați din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, și poate fi plătită cu cardul online, prin serviciul M-Pesa de la Vodafone, prin iTransfer (ordin de plată cu confirmare și emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plată tradițional la orice bancă (emiterea va fi efectuată după confirmarea sumelor în cont).

Pentru persoanele juridice, principalele avantaje le reprezintă faptul că pot importa pe platformă oricâte vehicule doresc, dar și că pot cumpăra mai multe roviniete odată, urmând a se emite o factură pe întreaga comandă.

Mai multe informații puteți găsi pe e-rovinieta sau la reprezentanții UNTRR.

Adaugă un comentariu