Revista AUTO BILD nr. 13 din 23 iunie 2016

Numărul 13 al revistei AUTO BILD este disponibil în toate centrele de difuzare a presei începând de joi, 23 iunie 2016.

Ford continuă misiunea pentru viață! Am fost la Timișoara pentru a vedea în plină acțiune programul de conducere preventivă Ford Driving Skills, în care campionul de raliuri Simone Temepestini îi învață pe participanți cum să reacționeze în cazul situațiilor limită.

Audi a lansat cea de-a doua generație a coupe-ului A5, care aduce un look mai dinamic, motoare mai puternice și multă tehnologie care face viața la volan mai ușoară. De la Mercedes vine noua Clasă E T-Modell, care își păstrează titlul de „cea mai inteligentă mașină din lume', dar introduce în ecuație un portbagaj de 670 de litri.

În acest număr din AUTO BILD avem și un reportaj exclusiv despre poluarea cu noxe pe care o generează mașinile. Cât de dăunătoare sunt gazele de eșapament și cum putem combate poluarea, într-un amplu material pe care nu trebuie să-l ratați!

Rubrica de teste începe mai pretențios ca niciodată, cu un test despre lux și opulență. Subiectul este Rolls-Royce Wraith, un coupe britanic de peste 300.000 de euro, care poate lăsa în spate multe mașini sport mult mai extrovertite.

Tot în rubrica de teste puteți afla impresiile noastre despre McLaren 570GT, Ford Transit Custom, BMW 730d xDrive, anvelopa Michelin Pilot Sport 4, modelele BMW M Performance și nu în ultimul rând, Jaguar F-PACE, fotografiat în cea mai frumoasă și mai modernă cramă din România: AVINCIS.

Testul comparativ din acest număr îl pune pe noul VW Tiguan față în față cu două modele premium consacrate în segmentul SUV-urilor compacte.

Dacă aveți în vedere o mașină la mâna a doua, puteți să consultați și recenziile noastre despre VW Up! și Volvo C30, aflate în prezent la prețuri apropiate.

Cum ar fi să conduci toată gama Porsche în doar două zile, pe circuitul de Formula 1 de la Istanbul Park? Răspunsul îl aflați din rubrica fascinație, unde am pus pe hârtie trăirile din frumoasa experienţă Porsche Media Driving Academy. #Decitit, fără nicio îndoială.

Lectură plăcută.

Adaugă un comentariu