Revista Auto Bild nr. 13 din 25 iunie 2015

Se spune că numărul 13 este cu ghinion, însă noi nu credem în superstiții și am pregătit o revistă mai diversificată ca oricând, plină de noutăți fierbinți, pe care să o iei cu tine și în vacanță.

Au apus demult vremurile în care germanii desenau mașini serioase și lipsite de orice emoție. BMW și Mercedes-Benz pregătesc o noi generații de mașini sport și de cabriolete neașteptat de fermecătoare, cu siluete ce par să fi fost trasate de designerii italieni. Pregătiți-vă să fiți cuceriți de povestea nemţoaicelor atletice din numărul 13 al revistei Auto Bild.

Cel mai luxos BMW se reinventează. Noua Seria 7 este mai arătoasă, mai confortabilă și ultratehnologizată, atacând cu arme grele

Mercedes-Benz Clasa S. Pe un alt front, Steaua din Stuttgart naște un nou SUV de clasă medie denumit GLC, care vine cu o avalanșă tehnolgică în locul colțurosului, dar mult-apreciatului GLK.

Tot în acest număr al revistei Auto Bild relatăm primele impresii de la volanul lui Renault Kadjar, SUV-ul cu care francezii vor să cucerească clasa compactă. Și pentru că nu ne săturăm niciodată de SUV-uri, am bifat și primul test cu noua Mazda CX-3 pe șoselele din România.

Schimbăm registrul și trecem la o japoneză compactă care tocmai a trecut printr-o restilizare: Toyota Auris. Este mai bună acum? Avem răspunsul după sesiunea de teste internaționale. Și cum suntem în plin sezon al cabrioletelor, am condus și un Alfa Romeo 4C Spider pe drumurile Italia.

Cum ar fi să conduci toată gama BMW M într-o singură zi? Ei bine, am trăit această experiență și am povestit-o pe-ndelete.

În numărul 13 al revistei Auto Bild avem și un comparativ extrem de interesant: noul Audi Q7 vs BMW X5. Oare se impune noul venit în fața vechiului etalon al segmentului?

Vechea dilemă a sistemelor de propulsie: diesel sau hibrid? Am adus laolaltă un BMW X4 și un Lexus NX pentru a răspunde la această întrebare.

Cine spunea că monovolumele sunt greoaie și plictisitoare? BMW Seria 2 Gran Tourer și Opel Zafira demonstrează că viața de tătic poate fi neașteptat de plăcută la volan.

La rubrica practic am detaliat o problemă de care se lovesc majoritatea: consumul de ulei. Cum se verifică nivelul de lubrifiant din motor și care sunt cauzele care duc la pierderi, sunt doar două dintre întrebările la care am răspuns în acest articol.

Cine nu visează la un Volkswagen Golf GTI cu care să-și poată satisface oricând nevoia de sportivitate? Însă prețul mare al unui model nou îi face pe mulți să se orienteze către o mașină de ocazie, cu un rulaj considerabil. La ce ar trebui să fim atenți și care sunt motivele pentru care să optezi pentru un Golf V GTI? Acestea, și multe alte detalii, le puteți citi în articolul din rubrica second-hand.

Îi mai țineți minte pe britanicii care au depășit viteza sunetului cu Thrust SSC? Acum au pregătit o nouă mașină, mai puternică, pe care vor să o împingă până la 1000 de mile/oră, adică peste 1600 km/h. Am vorbit cu Andy Green, cel care va pilota racheta denumită Bloodhound SSC printr-un deșert din Africa de Sud, și am aflat cât de complexă este funcționarea acesteia.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu