Revista Auto Bild nr. 17 din 20 august 2015

Fanii coupé-urilor de lux vor avea trei ani plini de surprize din partea celor de la Audi și Mercedes-Benz, care vor lansa noile versiune ale lui A7 și CLS. Însă partea frumoasă de aici începe, pentru că am aflat că nemții vor pune tot mai mult accent pe un design emoțional. Se anunță noi povești frumoase în lume auto.

Emoție, emoție, dar cum rămâne cu rațiunea? Ei bine, Ford are o propunere care le împacă pe amândouă: noul Focus ST diesel. L-am condus, l-am simțit, am făcut calculele și ne-am dat verdictul în secțiunea de teste a revistei.

Tot în Auto Bild nr. 17 poți citi care sunt cele opt comori ale noului Audi R8 V10 Plus, pe care l-am condus în premieră și am analizat toate sistemele care îl transformă într-unul dintre cele mai performante supercaruri ale momentului.

Nissan 370Z este exact opusul. Un adevărat dinozaur mecanic al timpurilor moderne, sportiva japoneză încă merită multă atenție. Mai ales pentru modul în care se conduce.

Pentru cei care vor să fie relaxați, am testat și noul Mercedes-Benz GLE 350 d Coupé, al cărui fund neortodox atrage multe priviri. Dar cât de bun este acesta în rolul de mașină de zi cu zi?

După ce noul Volvo XC90 a obținut rezultate foarte bune în testele individuale, a venit timpul să-și înfrunte concurenții într-un comparativ. Așadar, cine câștigă: BMW X5, Volvo XC90, Volkswagen Touareg sau Hyundai Grand Santa Fe?

Coborând o clasă mai jos, tot în acest număr am testat și noul Mercedes-Benz GLC, pe care l-am comparat cu Volvo XC60. Suedezul s-a vândut excelent anul trecut, însă îi poate face față germanului plin de tehnologie?

Descendentul celebrului hippie-van, noul Volkswagen T6, a fost provocat la încă un comparativ de elegantă Clasa V de la Mercedes. Cine câștigă coroana în clasa dubelor de lux?

Ultimele două subiecte din secțiunea de teste au fast tratate individual, pe măsura performanțelor de care sunt capabile. Noul Porsche Boxster Spyder și Maserati Ghibli SQ4 au trecut prin măsurătorile noastre pe circuit, iar cifrele sunt cele care dau verdictul

După o lungă perioadă cu temperaturi extreme, sistemele de aer condiționat încep să se resimtă. Află care sunt lucrările de mentenanţă ale acestei instalații în materialul de la rubrica practic.

Vedetele second-hand din acest număr au fost trei SUV-uri japoneze care își trăiesc a doua tinerețe: Honda CR-V, Toyota RAV4 și Nissan Qashqai. Sunt aceste alegeri bune atunci când cauți o mașină de ocazie? Răspunsul îl găsești în paginile revistei.

Vara este pe sfârșite, așa că ne-am încărcat sufletul cu suficientă fericire pentru a rezista până anul viitor. Rețeta? O Mazda, MX-5, un Audi TT Roadster și o Alfa 4C Spider, conduse pe un drum de munte din Nisa, Franța. Și ce zi am avut!

Gata, deja v-am spus prea multe, vă lăsăm să lecturați în liniște.Coperta AB 17 2015

 

Adaugă un comentariu