Revista AUTO BILD nr. 21 din 13 octombrie 2016

În numărul 21 al revistei AUTO BILD puteți lectura impresiile noastre de la ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris, care a totalizat nu mai puțin de 100 de noutăți și premiere. Generation EQ de la Mecedes-Benz, Volkswagen I.D., BMW X2 Concept, noua generație Nissan Micra, noutățile din standul Dacia, Lexus UX, noul Audi Q5, Renault Trezor, noul Land Rover Discovery,  Opel Ampera-e, Kia Rio, și Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain sunt doar câteva dintre subiectele pe care le-am abordat în rubrica dedicată evenimentului Mondial de l`automobile.

Am reușit printre picături să facem și câteva testele locale, așa că în paginile revistei veți putea citi și impresiile noastre despre BMW X5 xDrive30d, noua Toyota Corolla și Nissan Navara 2.3 dCi.

Nu lipsesc nici comparativele, unde am evaluat în premieră noul SsangYong XLV alături de două modele deja consacrate, cu rezultate bune de vânzări: Hyundai Tucson și Renault Kadjar.

La rubrica practic am testat câteva accesorii extrem de utile în mașină, iar modelul second-hand pe care l-am analizat în această lună oferă multă pasiune la bani puțini. Vorbim, desigur, de o Alfa Romeo.

Fascinația aduce de această dată o poveste western, cu cowboy și mașinile lor: un Dodge Ram Rebel și un International Scout bătrân de o jumătate de secol.

Lectură plăcută!

 

Adaugă un comentariu