Revista AUTO BILD nr. 25 din 8 decembrie 2016

În numărul 25 al revistei AUTO BILD vorbim despre viitorul mărcii Mercedes-Benz, care pregătește mașini din ce în ce mai exotice. Viitorul SL se va transforma într-un cabriolet cu 2+2 locuri, iar pentru cei mai exigenți clienți de pe planetă va fi lansat un hypercar hibrid de 1300 CP.

Și gama de SUV-uri Mercedes-Benz va fi extinsă cu un nou membru care împrumută liniile de design ale lui G și va concura direct cu viitoarele Audi Q3 și BMW X2.

La rubrica de teste puteți citi impresiile noastre despre Suzuki Ignis și noua Dacia Duster cu transmisie EDC cu dublu ambreiaj. De asemenea, avem teste în România cu Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet, BMW 750 Ld xDrive, Mazda CX-5 2.2 Skyactiv-D și Renault Megane Sedan 1.5 dCi EDC.

În revista AUTO BILD nr. 25/2016 avem și un supliment dedicat lui Mercedes-Benz Clasa B Electric Drive, în care am analizat toate caracteristicile acestui model revoluționar.

Am comparat și patru SUV-uri compacte foarte interesante – Ford Kuga 1.5 EcoBoost/Kia Sportage 1.6 GDI/Nissan Qashqai 1.6 DIG-T/SEAT Ateca 1.4 TSI – dintre care unul singur a ieșit câștigător.

La rubrica Second-Hand am comparat un VW Golf GTI de ultimă generație cu unul dintre cele mai legendare modele ale seriei: VW Golf II GTI G60. Cine câștigă – emoția sau rațiunea?

Pentru cei care încă apreciază mașinile sport old-school, neasistate, am pregătit o fascinație care generează vise frumoase: Ford Mustang Shelby GT350 vs Morgan Threeweeler vs Porsche 911 R.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu