Revista Auto Bild nr. 7 din 2 aprilie 2015

Numărul 7 al revistei Auto Bild aduce informații în exclusivitate despre viitorul Mercedes-AMG GT4, un coupé luxos cu patru portiere care va concura cu versiunile extreme ale lui Porsche Panamera și Audi RS7 Sportback.

În paginile revistei puteți citi și primele informații oficiale despre noile Jaguar XF, Toyota Avensis, Mercedes-Benz GLE și BMW X5 xDrive40e.

Secțiunea de teste este deschisă de noul Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, care îmbină foarte bine liniile sofisticate cu spiritul practic. Continuăm cu primele impresii despre Mazda CX-3, pe care am condus-o înainte de lansarea oficială din toamna acestui an. Nu lipsesc nici testele locale, unde am condus Ford Focus, Mazda2, Kia Venga, Mazda6 și Ford Turneo Courier.

Noua Skoda Fabia este pusă față în față cu cinci alte modele din clasa mică, într-un comparativ care stabilește din nou ierarhia în segment. Și cum Audi A6 a trecut recent printr-un facelift, am găsit un prilej bun să-l comparăm din nou cu rivalii săi tradiționali: BMW Seria 5 și Mercedes-Benz Clasa E.

La rubrica practic am documentat procesul de schimbare a anvelopelor și verificarea geometriei roților, iar Renault Twingo II a fost modelul care a trecut de această dată prin lupă la secțiunea „second-hand'.

Nelipsita fascinație prezintă o descoperire incredibilă în adâncurile orașului Liverpool: o colecție de peste 20 de mașini clasice, lăsate să ruginească într-un tunel de peste 30 de ani.

Adaugă un comentariu