DS pregătește primul SUV – DS7 este numele său și debutează la Geneva

În urmă cu câteva luni au apărut o serie de zvonuri cu privire la un SUV gândit de brandul DS. De atunci am văzut câteva imagini spion, însă nimic oficial din partea francezilor.

Dar acum, cu doar o săptămână până la debutul Salonului Auto de la Geneva, DS lovește. Francezii confirmă lansarea unui SUV denumit DS7. Acesta ar urma să fie disponibil pe piață din 2018 și va fi produs pe arhitectura EMP2.

În plus, primul SUV DS ar urma să vină cu o nouă filozofie de design, dar și cu o generație de motoare diesel. Astfel, sub capota lui DS7, clienții vor vedea un motor de 1,5 litri diesel care va oferi puteri de până la 130 CP. În aceste condiții, vechile 1,4 și 1,6 vor ieși din gamă. Totodată, DS promite pe DS7 și o cutie automată cu opt rapoarte.

Dar oficialii DS au mai făcut un anunț interesant. Imediat după lansarea lui DS7, francezii vor demara un proiect care vizează dezvoltarea unui SUV mai mic. Cu detalii complete despre noul DS7 vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Până atunci, vă invităm să vă delectați cu primul clip teaser.