Volkswagen aduce la Geneva conceptul unui nou SUV

Volkswagen a publicat o serie de imagini teaser cu un viitor SUV-concept de dimensiuni mici. Acesta va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Zona frontală a viitorului prototip german este destul de agresivă și mizează pe un look nou. Blocurile optice au un look nou, iar luminile de zi cu LED vin sub forma unui pătrat. De asemenea, vedem protecții suplimentare pentru motor, dar și un set de jante cu design funky.

volkswagen t-cross concept geneva

Pentru moment, oficialii Volkswagen nu au publicat nicio imagine cu interiorul, însă ne “avertizează” că habitaclul se aseamănă foarte mult cu cel al conceptului BUDD-e. Acest lucru se traduce prin foarte puține butoane fizice, dar și printr-o gamă bogată de ecrane tactile.

Conceptul nu va rămâne în acest stadiu, oficialii Volkswagen spunând că în scurt timp vom vedea și o versiune de serie, modelul urmând să facă parte din arsenalul de SUV-uri al mărcii. Conform zvonurilor, modelul va fi numit T-Cross și ar urma să aibă la bază arhitectura viitorului Polo.

SUV-ul de mici dimensiuni ar urma să ajungă pe piață în 2018 și va fi poziționat sub Tiguan.

Via | WCF

Adaugă un comentariu