LIVE Paris 2016 – Skoda Kodiaq deschide show-ul. Galerie foto

Skoda Kodiaq este premiera cehilor la Salonul auto de la Paris și, totodată, modelul care deschide oficial ediția din acest an a salonului.

Chiar dacă VW a furat startul aseară, prezentând concceptul I.D. în cadrul tradiționalei „Volkswagen Night, Skoda Kodiaq poate fi considerat modelul care deschide show-ul la Paris. SUV-ul compact al cehilor aproape că sparge limitele clasei, cu o lungime de 4,70 metri, oferind spațiu interior pentru până la șapte pasageri.

Citește Primele impresii și informațiile complete despre noul Kodiaq

Cu un portbagaj care variază între 720 de litri și 2.065 de litri, Skoda Kodiaq stabilește noi baremuri pentru segmentul său. Hayonul poate fi operat electric. Sarcina remorcabilă a lui Kodiaq este remarcabilă, în configurația cu motorizare diesel, tracțiune integrală și cutie DSG putând tracta până la 2.500 kg.

Cinci motorizări sunt disponibile la lansare, dintre care trei pe benzină și două diesel. Motorizarea de bază 1.4 TSI, de 125 CP, asigură performanțe dinamice promițătoare, cu o viteză maximă de 190 km/h și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 10,7 secunde. Cel mai dinamic model din gamă este motorizat de unitatea TSI de 2,0 litri, care dezvoltă 180 CP. Aceasta accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,8 secunde.

 

Adaugă un comentariu