PARIS 2014: Noua generatie Ford S-Max – Primele imagini si detalii

Ford va expune in cadrul Salonului Auto de la Paris, cea de-a doua generatie a monovolumului S-Max.

Design-ul modelului de peste Ocean a fost prefigurat in 2013 de conceptul cu acelasi nume expus in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Asa cum era de asteptat, noua generatie Ford S-Max se bucura de elementele estetice regasite pe Fiesta si Focus facelift.

Astfel, partea frontala este dominata de o grila frontala de dimensiuni generoase si de blocuri optice restilizate. Desi, oficialii Ford inca nu au publicat detalii despre noul S-Max, colegii de la publicatia Autoblog.nl au reusit sa puna mana pe o serie de informatii.

Ford-S-MAX-6

Pentru inceput, stim ca viitorul Ford S-Max va fi primul monovolum cu scaune spate pliabile electric si cu un hayon actionat fara atingere. Acesta din urma a debutat pentru prima data pe cea de-a doua generatie a lui Kuga.

Tot la interior, noul Ford S-Max va sosi cu scaune fata incalzite, ventilate si cu masaj, dar si cu airbag-uri laterale pentru pasagerii din spate.

La capitolul motorizari, colegii olandezi ne anunta ca vom vedea aceleasi unitati care vor popula si noul Mondeo. Amintim aici “benzinarele” de 1,5 si 2,0 litri EcoBoost si motoarele diesel de 1,5, 1,6 si 2,0 litri.

Citeste si: Ford Mondeo a poposit in Romania

Vezi aici toate premierele anunțate pentru Salonul Auto de la Paris 2o14

Via | Autoblog.nl

 

Adaugă un comentariu