PARIS 2014: Range Rover Evoque in editia speciala SW1

Jaguar Land Rover a anuntat ca va lansa noul Evoque SW1 in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Conform oficialilor din Albion, aceasta va fi prima versiune speciala “Inspirata de Marea Britanie”, urmand ca pe viitor sa vedem si alte editii de acest gen.

Noul Range Rover Evoque SW1 are la baza versiunea Dynamic si poate fi comandat in culorile Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black si Corris Grey. De asemenea, plafonul va fi vopsit in nuanta Fuji White, aceeasi culoare urmand sa fie regasita si pe jantele de 20 de inch din aliaj.

Pentru ca vorbim despre o editie speciala inspirata de Marea Britanie, capacele oglinzilor si eleronul spate au fost imprimate in celebrul Union Jack.

range rover evoque sw1 (5)

La interior, Range Rover Evoque SW1 dispune de tapiterie din piele de culoarea Taurus Ebony, de broderii in nuanta Cirrus si de accente rosii. De asmenea, schimbatorul de viteze a fost imprimat cu drapelul Marii Britanii, iar covorasele si pragurile vin si ele intr-o versiune speciala.

Conform oficialilor britanici, noul Range Rover Evoque SW1 va fi disponibil incepand cu jumatatea lunii octombrie, pretul urmand sa fie anuntat in apropierea debutului.

Adaugă un comentariu