38 de echipaje s-au înscris la Raliul Aradului 2016

Raliul Aradului, cea de-a treia etapă a Campioantului Național de Raliuri, va debuta joi, 12 mai, cu prezentarea festivă. Probele pentru echipajele înscrise în competiție vor debuta vineri, 13 mai, și se vor încheia sâmbătă, 14 mai.

Până în acest moment, 38 de echipaje s-au înscris la Raliul Aradului 2016. De pe listă nu puteau lipsi Dan Gîrtofan – Tudor Mârza, Simone Tempestini – Marc Banca și Edwin Keleti – Toni Avram.

De asemenea, remarcăm revenirea în competiția internă a lui Gergo Szabo. Pilotul BCR Rally Team nu a fost prezent la Sibiu, din pricina unor probleme cauzate de noua mașină (Citroen DS3 R5). De asemenea, remarcăm și prezenta la start a echipajului format din Marco Tempestini – Dorin Pulpea. Vă reamintim că Marco Tempestini și Bogdan Marișca, doi dintre veteranii Napoca Rally Academy au decis ca în acest an să facă doar câteva etape, canalizându-și energia către ghidarea juniorilor NRA.

O altă prezență care merită semnalată este cea a fostului campion național Vali Porcișteanu, cel care va pilota mașina de deschidere cu numarul zero. Vă reamintim că Raliul Aradului reprezintă și prima etapă din Tour European Rally.

Foto: Balazs Attila

Adaugă un comentariu