Bogdan Cuzma câștigă Cupa Gorjului și devine lider în clasamentul CNVC

Bogdan Cuzma s-a impus în Cupa Gorjului. Pilotul timișorean câștigă a doua etapă consecutiv în Campionatul Național de Viteză în Coastă și devine noul lider al clasamentului general.

Etapa din acest weekend s-a desfășurat pe Transalpina, între Novaci și Rânca, iar evenimentul a adunat la start 59 de concurenți. Pe locul doi al clasamentului de etapă a terminat Ovidiu Zaberca, iar pe trei, Dan Prepeliță.

Așa cum afirmam și mai sus, Bodan Cuzma devine lider al clasamentului general cu un total de 65 de puncte. Pe locul secund se află Horațiu Ionescu Cristea (47 puncte), absent la Rânca, iar pe trei, Edu Stan (42 de puncte). Acesta din urmă a abandonat din cauza unei probleme cu diferențialul mașinii.

Bogdan Cuzma câștigă grupa H, Adi Iliescu termină primul la grupa A, Călin Maniuțiu câștigă gruna N, iar Andrei Șerban se impune la 2 Roți Motrice – F2. Costi Stratnic și-a adjudecat prima poziție în grupa 2 Roți Motorice – GT. Elias Julian Răduță a terminat pe prima poziție la Debutanți, iar Cătălin Ghinea se impune în grupa I.

Via | FRAS Foto | Bogdan Cuzma Facebook

Adaugă un comentariu