Dakar 2016 – Sebastien Loeb își trece în cont încă o victorie de etapă

Etapa cu numărul cinci din Raliul Dakar 2016 s-a desfășurat între San Salvador de Jujuy (Argentina) și Uyuni (Bolivia). La finalul probei, echipajul Sebastien Loeb – Daniel Elena a reușit să se claseze din nou pe prima treaptă a podiumului.

Cei doi au terminat etapa în 3 ore și 32 de minute. Pe locul secund a încheiat Carlos Sainz, iar pe trei a terminat Peterhansel. Astfel, Peugeot reușește să acapareze din nou primele poziții ale clasamentului de etapă.

La general, Sebastien Loeb conduce cu un avans de 7 minute și 48 de secunde în fața lui Peterhansel. Pe trei se află spaniolul Sainz, iar pe poziția a patra Al-Attiyah, câștigătorul Dakar 2015.

Citește și: Dakar 2016 – Sebastien Loeb este lider după primele patru etape

La clasa moto, Price a terminat pe primul loc, urmat de Svitko și Walkner. Românul Mani Gyenes a încheiat etapa cu numărul cinci pe locul 30. În clasamentul general, Goncalves se află pe prima poziție, urmat de Svitko și Price, în timp ce Gyenes ajunge pe poziția cu numărul 23.

La clasa quad, întrecerea de ieri a fost adjudecată de Hernandes. Cu o întârziere de 1 minut și 56 de secunde a trecut finișul Patronelli, iar 54 de secunde mai târziu a sosit și rusul Karyakin. La general, conduce Karyakin, urmat de Hernandez și de Patronelli.

Foto

Adaugă un comentariu