A șofat fără permis timp de 39 de ani

Gheorghe Ungureanu, în vârstă de 63 de ani, din Mihăilești, județul Argeș, a fost depistat de aparatul radar circulând cu 75 km/h prin localitate. Șoferul nostru a oferit actele solicitate de agenții Serviciului Rutier Argeș, mai puțin permisul de conducere.

Motivul a fost unul simplu. Nu are! Condus la sediul Poliției Județene, bărbatul a declarat că în 1976 a fost prins băut la volan, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. La scurt timp după eveniment, bărbatul a fost prins din nou băut la volan, context în care permisul i-a fost anulat.

Dar acest lucru nu l-a deranajat pe Gheorghe Ungureanu. El a mărturisit că după incident a continuat să conducă. Ba mai mult, după 1990 a circulat cu mașina și prin Europa.

Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş, a declarat amuzat că Gheorghe Ungureanu este un șofer exemplar, din moment ce în toată această perioadă nu a comis niciun accident de circulație. Acum, sexagenarul s-a ales cu dosar penal și va fi cercetat în libertate, riscând o pedeapsă între șase luni și trei ani de închisoare sau amendă.

Sursa | Foto

Adaugă un comentariu