A treia generatie Nissan Murano la Salonul de la New York

Nissan a prezentat la Salonul de la New York a treia generatie Nissan Murano.

Noul Murano preia noua directie de design Nissan: capota profilata in forma de V, farurile de tip bumerang cu LED si acoperisul care pare ca pluteste.

Interiorul elegant ofera acel confort tipic de lounge, o consola centrala lata si o atmosfera aerisita conferita de suprafetele vitrate largi si trapa panoramica generoasa.

Tehnologia d ela bord include NissanConnectSM cu navigatie si aplicatii mobile , display color de 8 inci cu sistem multitouch, sistem audio Bose cu 11 difuzoare si Bluetooth.

Singura motorizare disponibila pentru piata americana este un V6 pe benzina de 3,5 litri cuplat cu o transmisie Xtronic si cu tractiune fata sau integrala.

Pachetul de asistenta cuprinde  Moving Object Detection (MOD), Blind Spot Warning (BSW), Predictive Forward Collision Warning (PFCW) si Forward Emergency Braking. Noul sistem Cross Traffic Alert (CTA) utilizeaza un radar pentru a detecta masinile in miscare din spatele lui Murano.

Murano va fi disponibil pe piata SUA in patru nivele de echipare:  S, SV, SL si Platinum. Fiecare este disponibil cu tractiune fata sau integrala.

taguri
Adaugă un comentariu