Accident în timpul Raliului Monte Carlo. Un spectator a murit

Debut cu probleme în Raliul Monte Carlo. Un spectator și-a pierdut ieri viața în timpul Raliului Monte Carlo, după ce mașina lui Hayden Paddon (Hyundai) a lovit o stâncă în timpul primei probe.

Neozeelandezul era aproape de finalul probei Entrevaux-Val de Chalvagne-Ubraye când, din cauza gheții, a pierdut controlul mașinii într-un viraj la stânga. Aceasta a ieșit larg în afara curbei și s-a izbit cu spatele de un perete de piatră.

Se pare că victima se afla într-un sector în care publicul nu ar fi trebuit să aibă acces. După declarațiile martorilor, acesta fotografia mașinile din exteriorul virajului. Aceasta a fost dusă cu elicopterul la un spital din Nisa, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Nu este clar dacă acesta se afla la nivelul șoselei și a fost aruncat în urma impactului sau deasupra, pe stâncă, și a căzut după ce mașina a lovit peretele.

Proba specială a fost anulată în urma acestui accident. Dani Sordo (Hyundai), Sebastien Ogier (M-Sport) și Thierry Neuville (Hyundai) au reuși să termine proba înaintea accidentului, cel din urmă fiind și cel mai rapid, însă toți ceilalți au fost opriți. Unul dintre concurenți, Elfyn Evans (M-Sport) aștepta încă la start în momentul în care a fost anulată proba.

Foto | RedBullContentPool

Adaugă un comentariu