Americanii iubesc Mazda MX-5. Cele 1.000 de exemplare RF Launch Edition s-au dat ca pâinea caldă

Mazda a anunțat că piața din America de Nord va avea la dispoziție 1.000 de exemplare MX-5 RF Launch Edition. În prima săptămână, 500 dintre clienții fideli ai mărcii au putut să depună avansul pentru achiziția unui exemplar MX-5 RF Launch Edition.

Când listele de comenzi au fost deschise pentru toată lumea, oficialii Mazda din SUA au avut un mic șoc. Restul de 500 de exemplare MX-5 RF Launch Edition au fost rezervate în doar 13 ore. Asta înseamnă să te bucuri de popularitate.

67% dintre cei care au comandat noul model Mazda au optat pentru o cutie de viteze mauale, semn că americanii mizeză pe puritatea roadsterului nipon.

„Cu noua versiune MX-5 RF, ne-am eliberat de modul tradiţional de a gândi şi ne-am asumat noi provocări pentru a crea ceva original. Obiectivul nostru a fost să realizăm o maşină sport cu linii fastback superbe atunci când acoperişul este retras, iar atunci când acesta este montat sentimentul să fie de-a dreptul răvăşitor’, a declarat mangerul de program MX-5 Nobuhiro Yamamoto.

Adaugă un comentariu