Android Auto și Apple CarPlay vor fi disponibile pe modelele Opel

Începând cu această vară, Opel va oferi tehnologia de integrare a telefoanelor mobile prin intermediul Apple CarPlay și Android Auto. Debutaul va avea loc pe noua generație a lui Astra, model vare va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

„Integrarea telefonului este o modalitate inteligentă şi simplă de a utiliza smartphone-ul la bordul autovehiculului. Oferim integrarea telefoanelor cu Apple CarPlay şi Android Auto în gama noastră de modele, la cele mai atrăgătoare preţuri de pe piaţă. Aceste aplicaţii, în plus față de Opel OnStar, asistentul nostru personal de service şi conectivitate, demonstrează încă o dată că jucăm un rol de lider în a asigura clienţilor posibilitatea de a se conecta la mașinile lor”, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel.

Android Auto și Apple CarPlay vor sosi pe sistemul R 4.0 IntelliLink. Fiecare sistem se bazează pe funcțiile telefoanelor inteligente pe care utilizatorii le folosesc cel mai des. Lista completă cu aplicațiile compatibile o puteți găsi fie la adresa Android.com/auto, fie pe website-ul Apple.com/ios/carplay.

Adaugă un comentariu