Aston Matin și Valentino propun un Vanquish Volante unicat

Divizia Q a producătorului britanic Aston Martin și-a unit forțele cu casa de modă italiană Valentino pentru a dezvolta un Vanquish Volante unicat. Modelul din Albion a primit o caroserie vopsită în culori de camuflaj, cu accente speciale și acu accesorii din fibră de carbon.

Pentru moment, oficialii celor două firme nu au vrut să divulge prea mult din detalii. Știm că sub capotă nu există nicio modificare, ceea ce înseamnă că motorul V12 de 6,0 litri produce 573 CP și 620 Nm. În aceste condiții, decapotabila britanică accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 294 km/h.

aston martin vanquish volante by valentino (5)

Conform producătorului din Albion, vehiculul unicat va fi vândut la licitație în cadrul evenimentului Cash & Rocket Opening Gala Dinner.

“Este foarte incintat pentru noi să lucrăm alături de designerii din cadrul casei de modă Valentino și să dezvoltăm un astfel de produs haute-couture”, a declarat Marek Reichman, șeful departamentului de dezvoltare și creație Aston Martin.

Adaugă un comentariu