Au fost anuntati finalistii Masina Anului 2015 in Europa

Juriul care se ocupa cu inmanarea titlului Masina Anului in Europa a stabilit cei sapte finalisti care se vor duela pentru prestigiosul premiu in 2015.

Asa cum probabil deja stiti, in luna iulie, cei 33 de competitiori au intrat in cursa pentru titlul de Masina Anului 2015 in Europa, iar astazi, lista scurta arata asa: BMW Seria 2 Active Tourer, Citroen C4 Cactus, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-Class, Nissan Qashqai, Renault Twingo si Volkswagen Passat.

Juriul care stabileste castigatorul titlului Masina Anului in Europa este alcatuit din 58 de jurnalisti din domeniul auto. Ca si pana acum, castigatorul va fi anuntat in prima zi a Salonului Auto de la Geneva, eveniment care isi va deschide portile in luna martie a anului viitor.

In 2010 invingator a fost Volkswagen Polo, in 2011 a fost randul lui Nissan Leaf sa castige titlul, in 2012, premiul a fost adjudecat de Chevrolet Volt/Opel Ampera, iar in 2013, cu cea mai mare diferenta de puncte fata de locul doi s-a clasat Volkswagen Golf. Anul acesta, titlul de Masina Anului in Europa a poposit in Franta, multumita lui Peugeot 308.

Sursa | COTY

Adaugă un comentariu