Audi ar putea lansa noul RS Q5 în Geneva

Salonul Auto de la Geneva se apropie cu pași mari, iar mulți constructori deja au început campanii de teasing și chiar au oferit și informații despre viitoarele premiere. Conform primelor zvonuri, Audi ar urma să aducă în cadrul Salonului Auto de la Geneva noul RS Q5.

“Geneva este aproape. Vom prezenta un model extrem de important pentru noi întrucât va da tonul unei noi ere în segmentul său. În curând veți vedea despre ce vorbesc”, a declarat Stephan Winkelmann, oficial Audi.

Pentru moment, nu există informații clare cu privire la motorizarea aleasă pentru viitorul Audi RS Q5. Există zvonuri care anunță o variantă modificată a unității V6 de 3,0 litri de pe SQ5, dar există și voci care susțin că vom vedea unitatea V6 de 2,9 litri dezvoltată de Porsche. Indiferent de propulsor, toate zvonurile spun că RS Q5 o să ofere peste 450 CP și o să fie capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde.

Așa cum deja intuiți, dacă RS Q5 debutează la Geneva, în scurt timp vom vedea astfel de versiuni și pentru Q2 și Q4. Vom reveni în scurt timp și cu informații oficiale.

Via | Motoring Foto | X-Tomi

Adaugă un comentariu