Pregătește-te de examenul auto cu ajutorul Street View Test

Automobil Clubul Român (ACR) a lansat o platformă Street View Test prin intermediul căreia viitorii șoferi își pot testa cunoștințele. Până acum nimic special, însă structura are la bază Google Street View și oferă întrebări formulate pe situații reale, din trafic.

În afara faptului că vorbim despre un mod mult mai prietenos de rezolvare a probelor teoretice, șoferii benficiază și de avantajele Google Street View, singurul grad de libertate care a fost blocat de programatori este mișcarea față – spate, întrucât situațiile din trafic s-ar fi schimbat. Utilizatorii vor putea roti și mări sau micșora imaginea cu ajutorul comenzilor clasice din  Street View.

Așa cum era normal, noua platformă dezvoltată de ACR păstrează formatul și numărul de întrebări dintr-un chestionar auto clasic. Această modalitate de testare nu vine să înlocuiască modul tradițional, ci vine să îl completeze pe aceasta, ajutând astfel viitorii șoferi să își verifice cunoștințele dobândite la orele de legislație.

“Este mult mai bine pentru elevi să învețe din prima cu ceea ce va fi în trafic. În prezent există 800 de întrebări, astfel încât testele să fie cât mai diferite”, au declarat oficialii ACR.

Cei care vor să încerce acest mod de testare trebuie să acceseze link-ul.