Uber vine cu o ofertă de nerefuzat: în loc de un taxi galben, poți opta pentru Maserati sau Lamborghini

Unul dintre avantajele pe care le are platforma Uber în fața unui taxi obișnuit este că ai șanse foarte mari să călătorești într-o mașină mai pretențioasă. Însă cum ar fi ca în locul unei Dacii Logan de culoare galbenă, să auzi în fața casei tale sunetul unui Lamborghini sau al unui Maserati?

Acest scenariu este plauzibil în Singapore, unde a fost introdus un program pilot care le permite clienților Uber să aleagă – pentru o sumă consistentă, desigur – să călătorească într-un supercar. Programul este dezvoltat în colaborare cu compania Dream Drive (care oferă spre închiriere mașini supersport – adică poți opta să conduci chiar tu) și le oferă clienților o alternativă mai exotică de transport, pe lângă serviciile Uber Black, Uber X, Uber taxi, Uber SUV și Uber Lux deja existente.

2013-lamborghini-gallardo-spyder-3[2]

Mașinile disponibile pentru serviciul de transport sunt Lamborghini Gallardo Spyder și Maserati GranTurismo – așa că pentru oricare din ele ai opta, nu vei simți nicio clipă că ai făcut o alegere neinspirată.

Preturi nu atât de Uber

Prețurile sunt pe măsură. Călătoria într-un Maserati costă 165 de dolari din Singapore (adică echivalentul a 120$) pentru primele 15 minute, după care se adaugă 7 SGD (5,10$) pentru fiecare minut suplimentar.

Maser-GT-Sport-4[2]

În cazul în care nimerești într-un Lamborghini, tariful pe minut este similar, însă vei fi taxat suplimentar pentru primele 15 minute, care costă 200 SGD (146$). Diferența de preț pare un fleac dacă te iei în calcul că asculta în aer liber simfonia mecanică a motorului V10. Iar de acești bani, mai primești un bonus: invidia tuturor celorlalți pasageri din taxiurile obișnuite.

 

Adaugă un comentariu