Autostrada București – Constanța va fi închisă pentru reparații

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a anunțat că în perioada umrătoare vor demara lucrările pentru reparația integrală a sectorului de autostradă Drajna – Lehliu. Vorbim despre aproximativ 40 de kilometri pentru care CNADNR va plăti circa 10 milioane de euro.

Conform unor surse anonime din Companie, oficialii au cerut efectuarea lucrărilor alternativ, pe câte un fir de circulație, însă nu a primit acceptul Poliției Rutiere. Organele de ordine au manifestat temeri cu privire la securitatea traficului.

În acest context, aproximativ trei luni, traficul de pe sectorul Drajna – Lehliu va fi închis, iar circulația se va desfășura pe DN 3A.

Pe o porțiune de 30 de kilometri se vor efectua lucrări de ranforsare, iar pe restul traseului va fi turnat un covor asfaltic nou. Oficialii CNADNR vor ca lucrările să se încheie până la începerea sezonului turistic, însă nici în cele mai frumoase vise acest lucru nu este posibil. În prezent, se lucrează la documentația de licitație, iar mai apoi se va desfășura procedura de achiziție publică.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu