Bentley si Vertu au lansat un smartphone de peste 13.500 de euro

In urma cu cateva luni, Bentley si Vertu au semnat un parteneriat prin intermediul caruia, cele doua brand-uri cu staif de origine britanica vor dezvolta o serie de telefoane inteligente.

Primul telefon dezvoltat de Vertu in colaborare cu Bentley vine cu o serie de accesorii de lux. Gadget-ul britanic beneficiaza de o carcasa spate imbracata intr-o piele specifica modelelor Bentley, in timp ce pe partea frontala gasim la loc de cinste logo-ul producatorului auto. Ecranul tactil de 4,7 inch acoperit cu o foita fina de cristal de safir completeaza aspectul special.

Pe spatele telefonului identificam o camera de 13 MP, in timp ce camera secundara, are o rezolutie de 2,1 MP.

“Inima” primului telefon dezvoltat de Bentley si Vertu este un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu patru nuclee care functioneaza la o frecventa de 2,3 Ghz. Gadget-ul are o memorie interna de 64 Gb, iar sistemul de operare este un Android 4.4 KitKat.

Bateria implantata de Vertu are o capacitate de 2.275 mAh si promite pana la 15 ore si jumatate in modul convorbire si pana la 380 de ore in regim de asteptare.

Noul gadget Vertu va fi produs in 2.000 de unitati, are un pret de 13.512 de euro si este disponibil doar in anumite reprezentante.

Adaugă un comentariu