BMW este pe val. Nemții confirmă un i8 Spyder, un SUV Rolls-Royce și un model cu pile de combustie

Pe 7 martie, BMW a împlinit 100 de ani, iar cu această ocazie, nemții au venit și cu un concept aniversar. Deși au trecut foarte puține zile de atunci, oficialii producătorului bavarez au declanșat ofensiva de modele noi. Pentru moment, doar cu câteva confirmări, debutul lor urmând să aibă loc până la finalul lui 2020.

Pentru început, BMW a anunțat un i3 cu o autonomie ceva mai mare. Cu 50% mai mare ca să fim preciși. Acesta ar urma să se alăture gamei actuale și să reprezinte o oportunitate pentru cei care își doresc să iasă mai mult din localitate.

Totodată, BMW a anunțat și lansarea unei versiuni decapotabile a lui i8. Atât modelul sport, cât și i3-ul cu autonomie sporită vor ajunge pe piață în scurt timp.

Tot în cadrul conferinței anuale, BMW a anunțat dezvoltarea lui X7, programat pentru debut în 2018, dar și un SUV în gama Rolls-Royce. Hai că la asta nu v-ați așteptat.

Am păstrat pentru final cea mai interesantă propunere a nemților. Vorbim despre un model care ar urma să folosească un sistem de propulsie cu pile de hidrogen. Modelul va ajunge pe piață în 2020 și promite să ofere autonomie de top, un sistem de conducere autonom și o gamă bogată de dotări tehnologice.

Adaugă un comentariu