BMW si MINI la Essen Motor Show

Essen Motor Show este evenimentul sfarsitului de an in care tunerii prezinta cele mai bune proiecte.

BMW profita de acest eveniment si prezinta pachetul de accesorii M pentru X3 si X4, iar MINI vine cu o serie de elemente John Cooper Works.

BMW X3 si X4 – Pachetul M Performance

La nivel exterior, accesoriile M dedicate lui X3 si X4 includ o grila de culoare neagra, carcase din fibra de carbon pentru oglinzile laterale si jante de 21 de inch. In cazul lui X4, clientii pot opta si pentru un eleron aplicat pe portbagaj.

La interior, pachetul M ofera praguri iluminate, accesorii din fibra de carbon si elemente imbracate in Alcantara. In ceea ce priveste performanta, versiunea xDrive30d promite acum 282 CP, cu 27 CP mai mult fata de versiunea standard. De asemenea, cuplul motor al unitatii cu sase cilindri a crescut pana la 600 Nm.

In aceste conditii, BMW X3 xDrive30d accelereaza de la 0 la 100 km/h se desfasoara in 5,6 secunde, cu 0,3 secunde mai bine fata de versiunea standard. In dreptul lui X4 xDrive30d, acceleratia scade pana la 5,5 secunde.

MINI si pachetele John Cooper Works

Tot la Essen Motor Show, divizia John Cooper Works va expune o serie de accesorii pentru noul MINI. Gama John Cooper Works Pro ofera elemente care il ajuta pe MINI sa-si expirme si mai mult potentialul sportiv. Vorbim aici despre o serie de accesorii aerodinamice, dar si estetice.

Cei care vor o masina mai vesela pot opta pentru gamele Vivid Green si Speedwell Blue. Am pastrat pentru final gama John Cooper Works Tuning care promite performante imbunatatite.

Adaugă un comentariu