Borgward BX-7: primul concept va fi prezentat la Frankfurt, modelul de serie urmează în curând

Brandul Borgward va avea o revenire spectaculoasă la Salonul de la Frankfurt, unde va prezenta conceptul viitorului SUV BX-7.

Dacă la Geneva a avut doar un stand, pentru Salonul de Frankfurt Borgward a pregătit prototipul primului lor model modern, SUV-ul cu șapte locuri BX-7. Acesta este foarte aproape de intrarea în producția de serie, urmând să fie lansat anul viitor mai întâi în China și alte piețe emergente, pentru ca din 2017 să fie disponibil și în Europa, cu țara de origine, Germania, în prima linie. Această strategie reflectă predilecția pieței chineze pentru mașini spațioase, SUV-urile cu șapte locuri fiind foarte apreciate acolo.

Citește și: Marca germană Borgward revine la viață după 50 de ani

Borgward BX-7 este relativ compact (pentru un SUV cu 7 locuri), cu o lungime de 4,70 metri și va fi motorizat de o unitate turbo de 2,0 litri/224 CP, disponibilă și în combinație cu un sistem de tracțiune integrală. O versiune hibridă cu încărcare la priză va fi, de asemenea, oferită, cu o putere totală de 401 CP și o autonomie electrică de 55 km. Acesta va avea pe puntea față același motor turbo de 2,0 litri, într-o configurație cu transmisie cu dublu-ambreiaj, acesta fiind ajutat de unul electric care antrenează roțile de pe puntea spate.

Borgward promite multă tehnologie la bordul lui BX-7, cu sisteme de asistență de ultimă generație și un sistem multimedia cu ecran tactil de 12,3 inchi. Interiorul va avea o calitate premium, cu piele Nappa și materiale plastice de calitate superioară.

Adaugă un comentariu