Bugatti Chiron – Prima imagine cu prototipul de teste – Update video

Update: Un pasionat a reușit să surprindă două exemplare de test Bugatti Chiron într-o companie ușor neobișnuită. Alături de viitorul produs din Molsehim se afla un Veyron Grand Sport Vitesse, un Porsche 918 Spyder, un Lamborghini Huracan și un BMW i8. 

———-

6.11.2015

Update: Trei prototipuri ale viitorului supercar pregătit de Bugatti au fost surprinse în timpul testelor. În clipul de mai jos vedem cum unul dintre cele trei vehicule se înghesuie pe lângă un camion cu lemne.

———–

5.11.2015

Pe contul utilizatorului de Instagram Erico Hessel a apărut o fotografie cu prototipul de teste Bugatti Chiron (nume neconfirmat). Vedem astfel cum succesorul lui Veyron preia o serie de elemente estetice regăsite pe proaspătul concept Vision Gran Turismo.

Conform primelor zvonuri, Bugatti Chiron va integra un sistem de propulsie hibrid. Accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în puțin peste 2 secunde, iar viteza maximă ar putea ajunge la 450 km/h.

Citește și: Oficial – Bugatti Vision Gran Turismo

Sub capotă se va afla o versiune revizuită a motorului W16 de 8,0 litri care ar urma să producă 1.500 CP mulțumită turbinelor electrice. Aceleași voci afirmă că succesorul lui Veyron va costa aproximativ 2,2 milioane de euro, iar debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | WCF Foto

Adaugă un comentariu