Canada: Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a autodenunțat

În această lume există și oameni corecți care țin la integritatea lor. De pildă, acest șofer din Canada care a decis să se autodenunțe pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Numele său este Donald Dummer are 55 de ani și este locuitor al Essex Conty, Canada. Cu o noapte înainte de incident, bărbatul a consumat cantități mari de alcool, însă a fost nevoit să se urce la volan, întrucât trebuia să ajungă la o întâlnire importantă. Dummer știe că are o problemă cu alcoolul, iar asta l-a determinat să sune la poliție și să se autodenunțe.

“În toți acești ani de când servesc legea nu am mai auzit de un astfel de caz”, a declarat Kevin O’Neal, ofițer al poliției din Ontario. După ce a fost arestat, presa locală a reușit să realizeze și un interviu cu Donald Dummer.

Extras din interiviul realizat de The Star.

Unde te aflai atunci când ai decis să te autodenunți?

Mă aflam în mașină în drum către Leamington. Era aproximativ ora 10:00. Eram la circa 15 kilometri de casa mea.

Ce te-a determinat să suni?

Ei bine, mă confrunt cu problema alcoolului de când mă știu. Eram în drum către o întâlnire și eram foarte deprimat. Am consumat alcool cu o noapte înainte și am decis că este momentul să încetez și să cer ajutor. Așa că am oprit și am telefonat poliției.

Ai consumat alcool în dimineața respectivă?

Nu, doar cu o noapte înainte.

Regreți gestul făcut?

Nu, asta până să afle media. Să fiu sincer, toată atenția oferită din partea media mă înnebunește. În rest nu am niciun regret. Am nevoie de ajutor. O să merg la centrul de recuperare din Windsor. Aștept un apel din partea lor.

Sursa foto

Adaugă un comentariu