Ce a pățit o șoferiță din București e de neimaginat! Ce arăta semaforul a pus-o pe gânduri!

Bucureștiul este o adevărată provocare pentru șoferi când vine vorba de trafic. Din păcate, nici semafoarele nu îi ajută pe conducătorii auto din Capitală.

O șoferiță a avut parte de o întâmplare ciudată la intersecția Liviu Rebreanu cu 1 Decembrie din zona Titan. Semaforul care ar fi trebuit să arate doar o culoare, era defect și arăta roșu, galben și verde, în același timp. La fel și pentru pietoni.

“Și eu acum ce fac?!”, s-a întrebat șoferița. Din fericire, aceasta a fost inspirată și a pozat semaforul buclucaș. Apoi, imaginea a ajuns pe pagina sa de Facebook și a făcut deliciul internauților. “Toate semafoarele din intersecție aveau aceeași problemă”, a povestit un martor, ulterior, pentru auto-bild.ro.

Semafoarele inteligente mai dau rateuri

Semafoarele inteligente primesc informații de la o serie de senzori montați sub asflat, 50 în 50 de metri. În funcție de numărul mașinilor care activează senzorii, semaforul poate prelungi culoarea verde, astfel încât să nu se creeze cozi. Momentan, din cele 170 de intersecții inteligente, doar 109 funcționau în luna mai a acestui an.

ramona

Adaugă un comentariu