Ce s-a întâmplat cu prima Dacia Logan fabricată în România?

Modelul Dacia Logan a fost lansat pe 2 iunie 2004 la Paris. Începând cu luna septembrie a anului 2004, mașina a ajuns în posesia cumpărătorilor din România. De-a lungul celor 11 ani de activitate, Loganul a marcat istoria auto din România. Unde este însă prima mașină Dacia Logan fabricată?

Pe data de 9 septembrie 2004, ora 00.05, în cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc la Showroom-ul Dacia din Bucuresti, Automobil Club Român a devenit proprietarul primului autoturism Dacia Logan. Astfel, de 11 ani, mașina de culoare roșie ieșită pe porțile fabricii de la Mioveni este în posesia ACR.

Automobil Clubul Român are o întreagă colecție de mașini Dacia, începând cu primul exemplar Dacia 1.100 sau ultimele două Dacia 1.300 fabricate la Pitești.

Din 2004 și până anul trecut, Dacia a vândut în peste 42 de țări mai mult de 3.000.0000 de exemplare, aproape jumătate dintre ele fiind Dacia Logan.

    Solomon Niculai says:

    De pe 13 ianuarie 1989 când am cumpărat prima maşină DACIA am mai achiziţionat trei maşini Dacia. Posibilităţile acestea au fost pentru mine. Logan PRESTIGE ultima. Nu sunt mulţumit de performanţele acesteia.(UU14SDE3456048357) Precedenta SUPER NOVA aveam 220 000 km şi era cu mult superioară în traseu. . Nu ştiu ce fel de specialist a fost acela care a dat drumul pe piaţă la acest model. Vă dau datele cu facturi la toate achiziţiile dacă vreţi . Nu voarbesc nu ca să mă am în treabă sau să jignesc. AM FOST TRAS PE SFOARĂ ruşine reprezentanţi ai fabricii. Să te rogi să urci o pantă…. că se opreşte… să îţi fie frică dacă bati VÂNTUL…pentru că este instabilă…. aş vrea răspuns la ce spun.

Adaugă un comentariu

Articole similare