Cel mai eficient sistem antifurt pentru hoții din SUA: cutia de viteze manuală!  

 

O pedală un plus și un schimbător care oferă prea multe opțiuni l-a făcut pe un hoț de mașini din America să se facă de rușine.

Aflat într-o parcare din Chicago, un infractor i-a pus gând rău unui șofer care a coborât din mașină pentru a scoate bani de la un ATM. Astfel, a așteptat ca acesta să finalizeze operațiunea și l-a amenințat cu o armă (dovedită ulterior a fi de jucărie), cerându-i cheile de mașină. Apoi s-a urcat furtunos la volan și… surpriză: sub bord se găseau trei pedale. Iar selectorul transmisiei avea o formă ciudată și putea fi mișcat în toate direcțiile. Nefiind familiarizat cu mașinile cu cutie manuală, hoțul ghinionist s-a dat jos și l-a amenințat din nou cu arma pe proprietar, forțându-l să-l ducă într-o altă zonă a orașului. Apoi, pentru a confirma încă o dată că are o minte simplă, infractorul a plecat de lângă mașină fără a lua cheile, permițându-i șoferului să demareze în trombă.

Hot

Câteva zeci de minute mai târziu, hoțul se afla în custodia poliției din Chicago, unde va avea timp suficient să aprofundeze partea teoretică a condusului unei mașini cu transmisie manuală. Nu de alta, dar în SUA, peste 50% din infractori recidivează după perioada de detenție.

Adaugă un comentariu