Ceva mai amuzant NU EXISTĂ! Uite cum a înfruntat un elev din România care dădea examen de permis cel mai dur polițist din oraș

În folclorul urban, există sute de povești în care protagoniștii sunt pe de o parte români care se pregăteau să dea de permis și pe de altă parte polițiști examinatori. Una dintre acestea însă le întrece pe toate.

Polițiștii examinatori sunt mai duri sau nu, însă un lucru e clar pentru orice român dornic să-și ia permisul: e la mâna acestora. În urmă cu ani buni, într-un oraș de provincie, a avut loc un dialog inedit între un examinator și un tânăr aspirant la statutul de șofer, povestit chiar de un cititor al auto-bild.ro.

Cele mai amuzante denumiri de firme auto din România

“În orașul nostru era un polițist teribil, care dădea cu greu permisul de conducere. Tuturor le era teamă de el”, și-a început povestea cititorul, care este de profesie instructor.

Acesta a continuat: “Aveam un elev care deși reușea să ia sala, la traseu nu reușea să fie admis.. Picase de vreo două ori la acest domn și era conștient că orice ar face nu va vedea permis de conducere din mâna acestui polițist. Așa că, la un moment dat, a decis să facă din examinare o întreagă glumă. Când polițistul s-a urcat lângă elev, i-a spus franc: ‘Tinere, te rog să-mi prezinți bordul mașinii.’ Băiatul nu a stat pe gânduri și i-a replicat: ‘Domnule Blănaru, acesta este bordul. Bordul, acesta este domnul Blănaru. Faceți cunoștință’”.

Instructorul a încheiat amuzat de povestea cu pricina: “Omul legii, dur din fire, nu a gustat gluma și l-a picat după doar 20 de secunde”.

Adaugă un comentariu