Chinezii au intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare întâlnire de posesori Tesla

Tesla Motors continuă să facă o figură excelentă pe piața mașinilor electrice. Și încă nu a ajuns pe piață Model 3. Chiar și așa, în China, Tesla Motors a ajuns destul de târziu, dar asta nu i-a împiedicat pe asiatici să scoată banii din conturi și să plătească pentru modelul american.

De curând, chinezii au intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare întâlnire de posesori Tesla. În cadrul întâlnirii, 100 de Model X și 145 de Model S au fost așezate în X pe un teren de fotbal.

Acestea fiind zise, n-ai cum să nu observi cum popularitatea Tesla Motors crește pe zi ce trece în China. Și acest lucru se va îmbunătăți odată cu lansarea lui Model 3. În prezent, în China circulă peste 600.000 de mașini electrice, dar Tesla deține un procent foarte mic.

În ceea ce privește situația Tesla Motors la nivel global, americanii au avut în 2016 probleme de producție și nu au putut atinge obiectivul stabilit la început de an. Rămâne de văzut cum se vor poziționa în 2017, dar mai ales când vor hotărî lansarea lui Model 3.

 

Via | Carscoops