Citroen C4 Cactus Mehari – Un nou concept ar putea debuta la Frankfurt – Update foto

Update: Citroen a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Cactus M Concept, prototip gata să debuteze la Frankfurt. Din noua fotografie ne dăm seama că produsul francezilor va fi unul decapotabil, iar o serie de elemente stilistice au fost inspirate de vechiul Mehari. Primele fotografii și detalii oficiale cu viitorul Cactus M Concept le vom vedea pe 2 septembrie. 

cactus  m concept

————-

25.08.2015

Update: Citroen a publicat o imagine teaser cu viitorul concept bazat pe Cactus. Acesta se va numi Cactus M Concept și promite să readucă la viață spiritul lui Mehari. În fotografia teaser, francezii prezintă o placă de surfing pe suprafața căreia stă imprimat logo-ul prototipului.

cactus m frankfurt

————-

10.08.2015

Citroen a anunțat că va lansa un concept bazat pe C4 Cactus cu influențe majore din partea vechiului Mehari. Ideea nu ar trebui să vă ia prin surprindere întrucât, cu două luni în urmă, Linda Jackson, CEO-ul Citroen, a declarat că se gândește la o reînviere a lui Mehari.

Pe scurt, vom vedea un C4 Cactus cu forme fresh, dar cu un spirit dominat de vechiul Mehari. După cum era normal, oficialii Citroen nu au mai oferit alte informații cu privire la viitorul concept.

Prototipul francezilor va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care va debuta cu zilele de presă pe 15 septembrie. Tot la Frankfurt, Citroen va mai expune Aircross Cooncept, prototip care a debutat la Shanghai în urmă cu câteva luni.

 

Adaugă un comentariu