Concursul de Eleganță Sinaia 2015 – Pasionații de clasice își dau întâlnire pe 27 iunie

Sâmbătă, 27 iunie, se va desfășura ediția cu numărul cinci a Concursului de Eleganță de la Sinaia. Cele 29 de automobile înscrise vor fi expuse pe domeniul Regal Peleș, în intervalul 10:00 – 18:00, iar începând cu ora 19:00 va avea loc festivitatea de premiere.

Juriul internațional va acorda premiul Best of Show, iar spectatorii vor decide prin vot ce exemplar va primi Premiul publicului. La evenimentul desfășurat la Sinaia și-au anunțat participarea ASR Principele Radu, președintele senatului Călin Popescu Tăriceanu, Mihail Ion Gorgoi, director general al Muzeului Național Peleș și Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

AFIS CES 2015

 

 

,,Din cele 38 de evenimente organizate anul acesta de Retromobil Club România, Concursul de Eleganță Sinaia este cel mai important. Deși acumulăm experiență de la o ediție la alta, emoțiile sunt de fiecare dată foarte mari. Ne bucurăm că și anul acesta am reușit să avem în concurs un număr important de automobile istorice de excepție. Mulțumim Casei Regale a României pentru patronaj, Primăriei Sinaia și Muzeului Național Peleș pentru găzduire și sprijin precum și sponsorilor, participanților și nu în ultimul rând publicului pe care-l așteptăm în număr cât mai mare la Sinaia în 27 iunie’, a declarat Bogdan Coconoiu, președintele Retromobil Club România.

La ediția din acest an a Concursului de Eleganță Sinaia, participă în premieră mărcile Oldsmobile Curved Dash (1904 – cel mai vechi automobil participant), Maxwell (1908), Kaizer Darrin (1954), Cord 812 (1937), Ferrari 328 GT (1984), DeSotto Custom Coupe (1947) si Messerschmitt KR 200 (1957).

Adaugă un comentariu