(P) Continental ContiWinterContact TS 850 iese cea mai buna anvelopa de iarna in testul ADAC

Organizatiile ADAC, ÖAMTC si TCS impreuna cu revista Stiftung Warentest au acordat anvelopei Continental ContiWinterContact TS 850 calificativul “bun”/”recomandat” in urma unor teste speciale.

Specialistii au testat anvelopa ContiWinterContact TS 850 in versiunile 175/65 R 14 si 195/65 R 15, iar la final, punctajul oferit a fost de 2,0, respectiv, 2,1. In testul organizatiilor amintite mai sus, au fost puse la incercare 14 modele de anvelope.

Anvelopa Continental ContiWinterContact TS 850 195/65 R 15 a fost caracterizata drept una bine echilibrata si se comporta bine pe zapada, gheata si drumuri uscate si promite eficientizarea consumului de carburant. Anvelopa Continental ContiWinterContact TS 850 175/65 R 14 a reusit cel mai bun rezultat in testul ADAC si este caracterizata drept una echilibrata. Punctajul bun a fost realizat multumita capacitatii de manevrabilitate pe gheata si pe carosabil umed.

Anvelopa de iarna Continental ContiWinterContact TS 850 este una premium dedicata masinilor din clasa compacta si medie. Acesta s-a descurcat foarte bine atat in testele de anul acesta, cat si in cele oraganizate in 2013. Continental ContiWinterContact TS 850 este disponibila la dealerii de anvelope si automobile, in 50 de marimi cu diametrul cuprins intre 14 si 17 inch.

ContiWinterContact TS 850

Specialistii Continental recomanda soferilor sa verifice martorul de uzura, iar daca banda de rulare este mai mica de 4 mm sa inlocuiasca anvelopele cu unele noi. In conditiile de mai sus, performantele atat pe zapada, cat si pe carosabilul umed scad considerabil.

Toate anvelopele testate sunt fabricate de producatori din Europa, SUA si Asia.

Adaugă un comentariu